Uutta ja ihanaa

Hei vaan!

Tiistaina heti aamusta otin vastaan päiväkodin johtajan. Hän tuli keskustelemaan aloituksestani perhepäivähoitajana! Olen kärsinyt hirmuisesta stressistä jo kuukausia kun olen miettinyt mitä sitten muka tekisin työkseni kun kuopus ensi keväänä täyttää 3v ja töihin pitäisi palata. Joku heitti että perhepäivähoitajaksi ja ensin nauroin. Enhän mä nyt semmoista. Mutta niin se ajatus muhi ja lopulta mietin ”miksipä ei”. Ja nyt pitäisi vain piha aidata loppuun ja päättää aloituspäivä 😁

Heti iltapäivällä tuli vihdoin puhelua sosiaalityöntekijältä, meille on löytynyt ihana pieni tyttölapsi vierailemaan luonamme viikonloppuja ❤️ sydänhän tässä pakahtuu kaikesta kiitollisuudesta. Kävimme jo keväällä tukiperhevalmennuksen mutta kesälomista johtuen olemme joutuneet odottamaan lasta.

Nyt alkaakin kodin laitto siihen kuntoon että monilla pienillä on nukkumapaikat ja mieluiset lelut. Ajattelin pph hommat aloittaa vasta loppuvuodesta, joten on tässä aikaa vielä hyvin. Ja mihin katosi stressi?? Taivaan tuuliin! Elämä tuppaa järjestymään vaikka mä tämmöinen stressipeikko olenkin. Onneksi mies on vierellä rauhoittelemassa, hän ei turhia murehdi.

-Ira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *