Esittely

Hei vaan! Olen yli 30v äiti Mäntsälästä, sieluni tosin on jäänyt Järvenpäähän, missä olen lähes koko elämäni viettänyt. Mäntsälässä asutamme suloista vanhaa omakotitaloa yhdessä miehen, 3 lapsen ja vaihtuvan määrän eläimiä kanssa.

Olen arkeani kotiäitinä jakanut Facebookiin mutta näin pääsee kohdennetumpi joukko osalliseksi seikkailuistamme. Tekemisemme on ilmeisen tykättyä 😊 Päivät täyttyvät touhuista ja retkistä, tänä kesänä kävimme kiertämässä museoita.

Harrastuksia tällä hetkellä taitaa olla iltatyöt paristi viikossa, avoimessa yliopistossa opiskelu ja uppoutuminen kaikkeen historiaan liittyvään. Kuntosalilla olen aktiivisesti vuosia käynyt, vaan nyt lopahti into. Ehkä vielä jatkan siellä. Koiraharrastusta yritän myös aloitella ettei elämä ole pelkkää kotona oloa.

Työhistoriani rakentuu miesvaltaisesta työstä, pitkistä (yö)vuoroista ja näin myöhemmin katsottuna valtavasta stressistä. Kun 3 vuotta sitten tajusin odottavani kuopusta, oli juuri sopiva aika hypätä pois oravanpyörästä. Olikin aika pohtia mitä juuri minä haluan. Se on juuri tätä. Lasten kanssa elämää.

Toivottavasti saan myös teitä, lukijani, inspiroitua ja viihdytettyä blogillani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *